Φωτογραφείο Γκασιάλης Κέρκυρα

Λιγα λογια για εμας

Για να θυμηθούν και να νοσταλγήσουν οι παλιοί…

για να μάθουν και εκτιμήσουν οι νέοι…

Λίγα λόγια για μας…

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο της φωτογραφίας από το 1979! Πρωτοπορώντας στο χώρο μας, εισαγάγαμε την κοινωνία της Κέρκυρας στον κόσμο της σύγχρονης, για την εποχή, φωτογραφίας, εγκαινιάζοντας το πρώτο εργαστήρι εμφάνισης και εκτύπωσης έγχρωμων φωτογραφιών.

Το ανήσυχο πνεύμα, η τολμηρή επιχειρηματική διάθεση, η ανεξάντλητη δημιουργικότητα, το αστείρευτο μεράκι οδήγησαν τους ιδρυτές μας, τους Σπύρο και Παναγιώτη Γκασιάλη, στη δημιουργία της οικογενειακής τούτης επιχείρησης. Η συνεχής ανανέωση των υπηρεσιών, η φιλική εξυπηρέτηση και η αδιαμφισβήτητη αξιοπιστία μας, μάς διατήρησαν για τριάντα πέντε περίπου χρόνια στην κορυφή της προτίμησης και της εμπιστοσύνης των Κερκυραίων.

Σήμερα σ’ έναν χώρο 225 τμ. , στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας η δεύτερη γενιά της οικογένειας Γκασιάλη περιμένει πρόθυμα να σάς εξυπηρετήσει. Με καλαισθησία, υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, άρτια επαγγελματική κατάρτιση και διαθέτοντας τον απαραίτητο υπερσύγχρονο εξοπλισμό είμαστε κοντά σας. Με σεβασμό, διακριτικότητα και επαγγελματισμό είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση.

Σας προσκαλούμε στο χώρο μας για να γνωριστούμε και να συνεργαστούμε…

Top! Created by thewebtrain